Logo Bovend'Eerdt praktijk voor orthodontie

team

De orthodontist verzorgt samen met de orthodontie-assistentes je orthodontische behandeling. Daarnaast zijn binnen onze praktijk een balie-assistente en een praktijkmanager werkzaam.
Ons vakkundig en vriendelijk team werkt met persoonlijke aandacht samen aan jouw optimale glimlach.

 

Samen werken met plezier
aan jouw glimlach

Orthodontist

 p.bovendeerdt

       Paul Bovend’Eerdt

De orthodontist is de tandarts-specialist voor scheve tanden en kiezen. Paul Bovend’Eerdt heeft zich na de opleiding tot tandarts verder gespecialiseerd tot orthodontist door middel van een vierjarige specialistenopleiding. Orthodontisten moeten na hun opleiding een verplicht kwaliteitsprogramma volgen zodat hun kennis en kunde op een hoog niveau wordt gewaarborgd.
BIG registratienummer: 09044882202

 

Orthodontie-assistentes

esmeralda linda sharontatjana

             Esmeralda                        Linda                            Sharon                            Tatjana  

 

marianne    

           Marianne                             Lianne                                Bo

De orthodontie-assistentes bieden ondersteuning aan de orthodontist bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiëntenbehandelingen. Zij voeren zelfstandig handelingen uit onder leiding en verantwoordelijkheid van de orthodontist. Daarnaast geven zij instructies over de beugels en het poetsen van het gebit.

 

Balie-assistente en back office

 

           Fransien                                 Karlijn

De balie-assistente is je eerste aanspreekpunt, telefonisch of persoonlijk wanneer je in onze praktijk komt. Zij zorgt ervoor dat de planning van de patiëntenbehandelingen zo goed mogelijk verloopt. Verder helpt onze balie-assistente je graag met vragen over afspraken of vragen van administratieve aard. De praktijkmanager houdt zich achter de schermen bezig met de indirecte en organisatorische ondersteuning van de praktijk.

 

Interessante links