Logo Bovend'Eerdt praktijk voor orthodontie

mijn facturen

Onze facturen worden verzorgd door Netpoint Factoring. Rekeningen gaan meestal rechtstreeks naar de verzekeraar. Afhankelijk van de voorwaarden van je  verzekeringspolis krijg je soms geen factuur, soms een deelfactuur en soms de volledige factuur toegestuurd. Conform de ISO 9001 en NEN7510 wordt een strikt beleid toegepast om eventuele risico’s bij de gegevensoverdracht te minimaleren. Vanaf september 2017 ontvang je een mailnotificatie dat er een nieuwe declaratie klaar staat. In deze mailnotificatie staan uitsluitend betaalgegevens en de mogelijkheid om direct via iDeal te betalen.

 

Facturen bekijken of opvragen?
Je kunt facturen altijd online bekijken of opvragen. Hier kun je inloggen om je persoonlijke overzicht van je facturen te zien. Tevens zijn hier de vergoedingen door de zorgverzekeraar terug te vinden evenals openstaande nota’s.

 

Vragen over facturen
Mocht je vragen hebben over je rekeningen dan kun je contact opnemen met Netpoint Factoring via www.uwdeclaratie.nl. Je kunt online vragen stellen over een bepaalde factuur die je hebt ontvangen. Op de site vind je tevens algemene informatie over facturen en antwoord op de meest gestelde vragen.
Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Netpoint Factoring BV op het nummer 0416-541509. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00.

 

Vragen over vergoedingen van zorgverzekeraar
Heb je vragen over de vergoeding van je zorgverzekeraar, neem dan altijd eerst contact op met je zorgverzekeraar. Zij kunnen je het beste de vergoedingen uitleggen op basis van de polisvoorwaarden van jouw persoonlijke zorgverkering. We raden je aan om ervoor te zorgen dat indien nodig je schriftelijk antwoord ontvangt. Indien gewenst kunnen wij dan gerichter samen met jou de verklaring van de zorgverzekeraar en eventuele andere onduidelijkheden bekijken.

 

Onze hulp nodig?
Mocht je toch nog verdere hulp nodig hebben, dan horen we dat graag en zullen je hiermee proberen te helpen. We verzoeken je om vragen met betrekking tot declaraties, facturen en vergoedingen per e-mail (balie@orthobovendeerdt.nl) te stellen. Vermeld hierin de volledige naam van de patiënt, de geboortedatum, de prestatiecode(s) waar het om gaat en de datum van de factuur. We ontvangen hierbij graag relevante informatie die je al hebt gekregen van Netpoint of je zorgverzekering.

Wij nemen deze e-mail zo spoedig mogelijk in behandeling en nemen contact op over het vervolg. De reden dat wij vragen te e-mailen in plaats van te bellen is omdat we relevante informatie moeten nagaan en daarnaast de telefoonlijn zoveel mogelijk vrij willen houden voor patiënten met vragen over de behandeling en afspraken.

 

Interessante links