Logo Bovend'Eerdt praktijk voor orthodontie

spoedgeval

Heb je een probleem met je beugel?
Als er iets mis is met je beugel lossen we het voor je op. Hieronder is beschreven wat je kan doen wanneer je beugel stuk is of je last hebt van pijn of andere ongemakken van je beugel.

Hulp tijdens praktijkuren 
Als er iets mis is met je beugel, neem dan meteen telefonisch contact met ons op (073-641 8445). Vertel zo duidelijk mogelijk wat de pijnklacht is, of wat er kapot is. Afhankelijk van het probleem zal je op korte termijn een afspraak krijgen, of kan er extra tijd worden gereserveerd bij je volgende (controle)afspraak.

Reparaties aan beugels
Het is belangrijk om altijd contact op te nemen wanneer er iets kapot is aan je beugel. Dit moet meestal worden gerepareerd, en zo kunnen we de benodigde tijd hiervoor inplannen.  Reparaties worden bij ons uitsluitend uitgevoerd op afspraak. Bel ons daarom altijd, zelfs als je dezelfde dag een (controle) afspraak hebt. Alleen dan kan er extra tijd worden ingepland en hoef je geen extra afspraak te maken.

Spoedeisende hulp buiten praktijkuren: tijdens  avonden, weekenden en vakanties
Is er iets mis met je beugel buiten praktijkuren, dan kun je eerst proberen of je het probleem zelf kunt oplossen.  Met een aantal uitgebreide EHBO tips kun je de meest voorkomende klachten zelf oplossen.
Mocht dit niet lukken, dan kun je voor zeer dringende pijnklachten de dienstdoende orthodontist bellen. Kijk bij de dienstregeling wie er dienst heeft. Je kunt ook ons bellen om door verbonden te worden met de dienstdoende orthodontist is (073-641 8445). Let op dit is alleen bedoeld voor zeer dringende pijnklachten, reparaties zijn niet mogelijk. De dienstdoende orthodontist is vrij om kosten in rekening te brengen voor de behandeling.

Interessante links